Dylan posted 11 maanden ago

De beste hondentrimsalon uit Rotterdam

De beste hondentrimsalon uit Rotterdam

Voor de honden uit Rotterdam en omgeving gingen wij op zoek naar de beste hondentrimsalons. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met de best beoordeelde hondentrimsalon in Rotterdam. Bij de vermeldingen uit dit artikel werken hondentrimsalons met meer dan voldoende ervaring en vaardigheden. Dit blijkt onder andere uit de foto’s van bezoekers die we tegenkwamen op de social media kanalen en de positieve beoordelingen die ze online ontvingen. Bij elke hondentrimsalons hieronder hebben wij onder andere de tarieven, openingstijden en het adres vermeld. Ook de gemiddelde beoordelingen die ze hebben ontvangen lees je terug in dit artikel. Al onze vermeldingen hebben ook een listing op de site dus vanuit daar kan je contact zoeken of hun website bezoeken.

Wij hopen dat we alle goede hondentrimsalons in Rotterdam een vermelding hebben gegeven. Ontbreken er volgens jou toch één of meerdere hondentrimsalons, dan horen wij dat graag via een reactie onderaan het artikel.

Hondentrimsalon SuperDogs 

De hondentrimsalon SuperDogs uit Rotterdam is een van de hoogst beoordeelde trimsalons uit Rotterdam en omgeving! Ze hebben een 4,9 gemiddeld gekregen door 138 klanten, garantie voor een goede behandeling voor uw hond dus. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag en werken alleen op afspraak, je kan het beste een afspraak online boeken aangezien ze telefonisch slecht bereikbaar zijn. Naast uw hond langs laten komen in de trimsalon bieden ze ook trainingen aan voor uw hond, een perfecte plaats voor uw hond dus. Zoals veel reviews al aangeven hebben ze veel geduld en weten ze wat ze doen. 

Caroll’s Pawsitive Trimsalon

Gevestigd aan de Ameidestraat 186A in Rotterdam zit de hondentrimsalon Caroll’s Pawsitive Trimsalon. 36 klanten hebben haar gemiddeld een 4,8 gegeven en vermelden er veel dat het een prachtige trimsalon is en dat Caroll is hele lieve dame is. Goed om te horen aangezien uw hond een fijne ervaring zal hebben in de trimsalon. Ze is op de maandag van 12:00 tot 18:00 geopend en van dinsdag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00, op de zaterdag sluit ze haar deuren om 17:00. 

Hondenkapsalon van den Hoven

Met een mooie gemiddelde beoordeling van een 4,8 door 34 klanten verdienen zij een plek in de lijst, ze zitten in Rotterdam-Noord gevestigd aan de 3e Pijnackerstraat 11-b. Ze zijn geopend van dinsdag tot donderdag van 09:00 tot 17:30 en op de vrijdag sluiten ze pas om 18:00 maar op de zaterdag weer om 17:00. Veel reviews geven ook aan dat ze goed advies geven over het verzorgen van uw hond en ze zijn super lief voor uw hond! Bij hun zijn de prijzen afhankelijk van de hoeveelheid werk ze hebben aan uw hond, aangezien het bij vrij veel trimsalons het zelfde is verschilt de prijs per ras.

The Ginger Groomer

Deze hondentrimsalon moesten we wel vermelden in onze blog, The Ginger Groomer  is gevestigd in Barendrecht aan de Gouwe 3A. In de omgeving Rotterdam dus en wel een van de hondentrimsalons met een hoge beoordeling! 41 klanten hebben hun een 4,8 gegeven en ze geven aan dat hun hond een goede ervaring hebben gehad en dat het altijd gezellig is. Van maandag tot vrijdag kan je langs komen in de salon van 09:00 tot 17:00, aangezien hun website in onderhoud is nu kan je het beste binnenlopen of even bellen naar het nummer in onze listing!

Dogs Choice

We konden helaas niet heel veel online vinden over de hondentrimsalon gevestigd aan de Turnstraat 48. Ze zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 09:00 tot 14:30. Wel hebben ze een 4,4 als gemiddelde beoordeling van 47 klanten gekregen! Mooie beoordeling dus waar veel klanten ook aangeven dat ze een goede salon zijn en de honden graag er naar binnen gaan! 

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

In Rotterdam zijn er dus meerdere goede hondentrimsalons te vinden. Mocht je echter toch benieuwd zijn naar hondentrimsalons in omliggende steden, dan kun je deze hoogstwaarschijnlijk ook vinden op Allehondentrimsalons.nl. 

Verder is het team achter Allehondentrimsalons.nl dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen. Ook zijn wij continue bezig met het up-to-date houden van de informatie van de hondentrimsalons op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar soms komt het wel eens voor dat de informatie onjuist is. Zijn wij bijvoorbeeld hondentrimsalons in Rotterdam vergeten te vermelden? Kloppen de openingstijden niet? Of heeft een hondentrimsalons hierboven permanent haar deuren gesloten? Wij waarderen het als je dat aan ons door kunt geven via de mail: [email protected] of via ons contactformulier op www.label111.nl/contact

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?