Dylan posted 11 maanden ago

De beste hondentrimsalons in Helmond

De beste hondentrimsalons in Helmond

Voor hondenbezitters in Helmond en omgeving zijn we op zoek gegaan naar de beste hondentrimsalons. Hieronder presenteren we een lijst met de best beoordeelde hondentrimsalons in Helmond. Deze salons hebben ruime ervaring en vaardigheden, zoals blijkt uit foto’s van tevreden klanten op sociale media en positieve online recensies. Bij elke salon vermelden we de tarieven, openingstijden en het adres. Bovendien hebben al deze salons een vermelding op onze website, waar je contact kunt opnemen of hun website kunt bezoeken.

We hopen dat we alle goede hondentrimsalons in Helmond hebben opgenomen. Als er volgens jou toch nog een of meerdere salons ontbreken, horen we dat graag via een reactie onderaan dit artikel.

Hondentrimsalon Anne

Met een gemiddelde beoordeling van 4,9 op basis van 23 reviews is Hondentrimsalon Anne een van de beste salons in Helmond. Je kunt hier terecht met je hond op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Anne zorgt ervoor dat je hond een goed verzorgde behandeling krijgt, zodat hij of zij weer fris en vrolijk rondloopt!

Trimsalon van kop tot staart

Op de tweede plaats staat Trimsalon Van Kop tot Staart, met een gemiddelde beoordeling van 4,9 op basis van 20 klanten. Ze zijn gevestigd aan de Sperwerstraat 44 in de wijk Eeuwsels en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. Bij deze salon zijn alle hondenrassen welkom voor knippen, scheren, plukken en wassen. Bovendien zijn ze aangesloten bij ABHB, de branchevereniging voor gediplomeerde trimmers.

Hondentrimsalon Carina

Hondentrimsalon Carina is een professionele en hygiënische salon met een gemiddelde beoordeling van 4,9 op basis van 14 klanten. Veel reviews benadrukken dat Carina een vriendelijke en deskundige trimster is, en dat haar prijzen scherp zijn. Belangrijker nog, ze is lief voor de hondjes! De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en is gevestigd aan de Edelhertlaan 35 in de wijk Brouwhuis. Carina werkt met moderne materialen en gereedschappen, en biedt onder andere behandelingen met ozonwater aan. Ze is tevens lid van de Vereniging Voor Trimmend Nederland (VVTN).

Hondentrimsalon TopDogs

Op de volgende plaats staat Hondentrimsalon TopDogs, met een gemiddelde beoordeling van 4,9 op basis van 17 klanten. Ze zijn gevestigd aan de Gaasterland 14 in de wijk Rijpelberg. Helaas is er niet veel informatie beschikbaar over deze salon, omdat ze alleen een Facebook-pagina hebben.

Hondentrimsalon Hond & Welzijn

In de wijk Stiphout, aan de Elsdonk 23, bevindt zich Hondentrimsalon Hond & Welzijn. Deze salon sluit de lijst af met een gemiddelde beoordeling van 5,0, wat een mooie afsluiter is van dit artikel! Ingeborg, een gediplomeerde trimster met meer dan 25 jaar ervaring, zorgt voor uw hond. Ze werkt uitsluitend op afspraak, zodat elke hond de volledige aandacht krijgt. Vooral als het de eerste keer is voor je hond of als hij angstig is, zal Ingeborg extra tijd vrijmaken.

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

Naast Helmond zijn er ook goede hondentrimsalons te vinden in andere steden en dorpen. Als je benieuwd bent naar hondentrimsalons in omliggende plaatsen, kun je hoogstwaarschijnlijk terecht op Allehondentrimsalons.nl.

Ons team werkt dagelijks aan het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen op Allehondentrimsalons.nl. We streven er ook naar om de informatie over de hondentrimsalons op onze website up-to-date te houden. Mocht er bijvoorbeeld een hondentrimsalon in Helmond ontbreken of kloppen de openingstijden niet, dan stellen we het op prijs als je ons daarvan op de hoogte stelt via e-mail: [email protected]

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?