Dylan posted 11 maanden ago

De beste hondentrimsalon uit Eindhoven en omgeving

De beste hondentrimsalon uit Eindhoven en omgeving

Voor de honden in Eindhoven en omgeving gingen wij op zoek naar de beste hondentrimsalons. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met de best beoordeelde hondentrimsalon in Eindhoven. Bij de vermeldingen uit dit artikel werken hondentrimsalons met meer dan voldoende ervaring en vaardigheden. Dit blijkt onder andere uit de foto’s van bezoekers die we tegenkwamen op de social media kanalen en de positieve beoordelingen die ze online ontvingen. Bij elke hondentrimsalons hieronder hebben wij onder andere de tarieven, openingstijden en het adres vermeld. Ook de gemiddelde beoordelingen die ze hebben ontvangen lees je terug in dit artikel. Al onze vermeldingen hebben ook een listing op de site dus vanuit daar kan je contact zoeken of hun website bezoeken.

Wij hopen dat we alle goede hondentrimsalons in Eindhoven een vermelding hebben gegeven. Ontbreken er volgens jou toch één of meerdere hondentrimsalons, dan horen wij dat graag via een reactie onderaan het artikel.

Bibi’s Trimsalon

Helaas hebben we niet veel van Bibi’s trimsalon kunnen vinden online behalve dat ze een 4,6 van 53 klanten heeft gekregen wat haar volgens ons het waard is om te vermelden in onze blog. Daarnaast is haar hondentrimsalon in Woensel gevestigd aan de Edisonstraat 14 en zijn ze van 9 uur in de ochtend tot 20 uur in de avond open van maandag tot zaterdag. Ze werken alleen op afspraak en je kan telefonisch of via hun website een afspraak boeken voor uw hond.

Honden en Katten Trimsalon CatDog

De honden en katten trimsalon CatDog die aan de Edisonstraat 119 in Woensel is gevestigd heeft van 40 klanten een gemiddelde beoordeling van 4,8 gekregen! Van maandag tot vrijdag kan je terecht met uw hond bij de hondentrimsalon in Strijp van 9:00 tot 17:00 en op de zaterdag van 10:00 tot 14:00. Zoals vermeld op de site kan je het beste alleen bellen voor een afspraak voor de doorstroming van de salon en aangezien ze het druk hebben met hun klanten. Hondentrimsalon CatDog brengt de vacht van uw hond graag weer in topconditie!

Trimsalon The 3 Amigos

De hondentrimsalon in Eindhoven the 3 Amigos is gevestigd aan de Fabritiuslaan 71 in Tongelre met een 4,8 als gemiddelde beoordeling van 28 klanten! Zoals vermeld op hun site nemen zij voldoende tijd zodat er voor uw hond meer rust ontstaat. Het is een professionele hondentrimsalon uit Eindhoven die beschikt over moderne apparatuur en de meest geavanceerde trimtechnieken gebruikt. Bij elke 10e volledige trimbehandeling krijgen vaste klanten een korting van maarliefst 10%, mooi meegenomen dus wanneer je van plan bent vaker langs te komen! Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag tussen 9:00 tot 17:00.

Bonita, De Hondenkapper

Bonita de Hondenkapper heeft een mooie gemiddelde beoordeling ontvangen van haar klanten een 4,6! Haar hondentrimsalon zit gevestigd aan de Wedderborg 16 in Gestel en is van maandag tot vrijdag geopend van 09:00 tot 20:00 en op de zaterdag van 09:00 tot 15:00. Zij bied uitstekende kwaliteit op het gebied van honden trimmen en zorgt ervoor dat uw hond in een veilig en ontspannen omgeving komt. Ze heeft ook al mee dan 10 jaar ervaring en ze zorgt ook ervoor dat uw hond geen stress krijg doordat ze alleen op afsrpaak werkt. Wil je een afspraak maken bij Bonita, dan kan je haar bellen of haar formulier invullen op haar site!

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

In Eindhoven zijn er dus meerdere goede hondentrimsalons te vinden. Mocht je echter toch benieuwd zijn naar hondentrimsalons in omliggende steden, dan kun je deze hoogstwaarschijnlijk ook vinden op Allehondentrimsalons.nl. 

Verder is het team achter Allehondentrimsalons.nl dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen. Ook zijn wij continue bezig met het up-to-date houden van de informatie van de hondentrimsalons op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar soms komt het wel eens voor dat de informatie onjuist is. Zijn wij bijvoorbeeld hondentrimsalons in Eindhoven vergeten te vermelden? Kloppen de openingstijden niet? Of heeft een hondentrimsalons hierboven permanent haar deuren gesloten? Wij waarderen het als je dat aan ons door kunt geven via de mail: [email protected] of via ons contactformulier op www.label111.nl/contact

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?