Dylan posted 5 maanden ago

De beste hondentrimsalon uit Amsterdam

De beste hondentrimsalon uit Amsterdam

Voor de honden uit Amsterdam en omgeving gingen wij op zoek naar de beste hondentrimsalons. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met de best beoordeelde hondentrimsalon inAmsterdam. Bij de vermeldingen uit dit artikel werken hondentrimsalons met meer dan voldoende ervaring en vaardigheden. Dit blijkt onder andere uit de foto’s van bezoekers die we tegenkwamen op de social media kanalen en de positieve beoordelingen die ze online ontvingen. Bij elke hondentrimsalons hieronder hebben wij onder andere de tarieven, openingstijden en het adres vermeld. Ook de gemiddelde beoordelingen die ze hebben ontvangen lees je terug in dit artikel. Al onze vermeldingen hebben ook een listing op de site dus vanuit daar kan je contact zoeken of hun website bezoeken.

Wij hopen dat we alle goede hondentrimsalons in Amsterdam een vermelding hebben gegeven. Ontbreken er volgens jou toch één of meerdere hondentrimsalons, dan horen wij dat graag via een reactie onderaan het artikel.

Brinkie’s Hondentrimsalon

Brinkie’s Hondentrimsalon heeft een 4,8 gemiddelde beoordeling gekregen van 35 klanten die er geweest zijn met hun hond! Veel klanten geven ook aan dat de hondentrimster lief en professioneel is. Dit is natuurlijk goed voor uw hond. The Groom Salon is gesloten op de maandag,donderdag en op zondag maar op de andere dagen: dinsdag,woensdag en vrijdag zijn ze van 08:00 tot 15:00 open en op zaterdag van 08:00 tot 14:00. De trimster heeft sinds 2013 haar diploma gehaald en is gevestigd aan de Oostzanerdijk 141C in Amsterdam

The Groom Salon

The Groom Salon is een hondentrimmer uit Amsterdam met een mooie beoordeling van een 4,9 door 69 klanten beoordeeld. Meerdere klanten geven aan dat de hondentrimster super vriendelijk is en dat ze haar vak heel erg goed beheerst! De hondentrimsalon uit Amsterdam is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 geopend. Bij The Groom Salon kan je ook terecht voor een gratis consult over hoe u uw honds vacht mooi en gezond kunt houden. 

Hondentrimsalon Reino Canino

Hondentrimsalon Reino Canino is een hondentrimsalon uit Amsterdam gevestigd aan de Zeeburgerstraat 66, ze hebben een gemiddelde beoordeling van een 4,4 door 175 klanten. Ze zijn lief voor uw hond en ze zijn er altijd ontspannen en blij om er te zijn! De trimsalon uit Amsterdam is alleen op vrijdag gesloten, maar de rest van de week zijn ze elke dag van 10:00 tot 18:00 geopend!

Hondenkapsalon Champ

Deze hondentrimsalon gevestigd aan de Koppelingpad 6 met een mooie beoordeling van 4,8 sterren door 24 klanten mag zeker niet ontbreken aan de lijst! Hondenkapsalon Champ is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en uw honw zal met de grootste zorg worden behandeld. Hierdoor zal je als baasje zeker tevreden moeten zijn! Klanten geven allemaal aan dat ze vriendelijk zijn en dat de hond er blij heen gaat maar ook na de behandeling.

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

In Amsterdam zijn er dus meerdere goede hondentrimsalons te vinden. Mocht je echter toch benieuwd zijn naar hondentrimsalons in omliggende steden, dan kun je deze hoogstwaarschijnlijk ook vinden op Allehondentrimsalons.nl. 

Verder is het team achter Allehondentrimsalons.nl dagelijks bezig met het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen. Ook zijn wij continue bezig met het up-to-date houden van de informatie van de hondentrimsalons op onze website. Dit doen wij met veel plezier, maar soms komt het wel eens voor dat de informatie onjuist is. Zijn wij bijvoorbeeld hondentrimsalons in Amsterdam vergeten te vermelden? Kloppen de openingstijden niet? Of heeft een hondentrimsalons hierboven permanent haar deuren gesloten? Wij waarderen het als je dat aan ons door kunt geven via de mail: [email protected] of via ons contactformulier op www.label111.nl/contact

Misschien ook interessant?

  • 0 interacties
  • 0 interacties
  • 0 interacties

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleid