Dylan posted 4 maanden ago

6 hondentrimsalons in Utrecht

De beste hondentrimsalons in Utrecht

Als trotse hondenbezitter in Utrecht wil je natuurlijk de beste verzorging voor je trouwe viervoeter. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste hondentrimsalons in de stad. Deze salons worden hoog gewaardeerd door tevreden klanten en bieden professionele trimdiensten voor jouw geliefde hond. Neem een kijkje en maak een afspraak!

Hondentrimsalon Utrecht

Hondentrimsalon Utrecht, gelegen aan de Musketierlaan 22, heeft een uitstekende beoordeling van 4,8 sterren op basis van 32 klanten. Hier kun je rekenen op ervaren trimmers die met zorg en toewijding je hond verzorgen.

Hondentrimsalon HTK

Hondentrimsalon HTK, te vinden aan de Tweede Oosterparklaan 230, wordt gewaardeerd met 4,9 sterren door 16 tevreden klanten. Bij deze salon staat kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Hondentrimsalon De Balije

Hondentrimsalon De Balije, gevestigd aan de Avitusweg 7, heeft een perfecte waardering van 5,0 sterren van 28 klanten. Hier ben je verzekerd van deskundige trimbehandelingen en een liefdevolle benadering van je hond.

Trimsalon Emma

Trimsalon Emma, aan de Koningsweg 141, ontvangt een indrukwekkende beoordeling van 5,0 sterren door 19 klanten. Bij deze salon kun je terecht voor professionele trimdiensten en een vriendelijke service.

Mooi Zo!

Mooi Zo!, gelegen aan het Zwarte Woud 230, wordt gewaardeerd met 4,4 sterren door 7 klanten. Deze salon biedt een breed scala aan trimbehandelingen en streeft naar tevredenheid van zowel de hond als de eigenaar.

Hondentrimsalon De Meern

Hondentrimsalon De Meern, aan de Japansetuinlaan 12, scoort een solide 4,8 sterren van 6 klanten. Bij deze salon kun je rekenen op persoonlijke aandacht en een professionele verzorging van je hond.

Ontdek de beste hondentrimsalons in Utrecht en geef je hond de verzorging die hij verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij een van deze hoog gewaardeerde salons en geniet van een tevreden en stralende hond!

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?