Dylan posted 4 maanden ago

6 hondentrimsalons in Breda

6 hondentrimsalons in breda

De beste hondentrimsalons in Breda

Als hondenliefhebber in Breda ben je vast op zoek naar de beste hondentrimsalons in de stad. Hieronder vind je een lijst met de topbeoordeelde salons waar ervaren trimmers zorgen voor de perfecte verzorging van jouw trouwe viervoeter. Neem snel een kijkje en maak een afspraak!

Hondentrimsalon De Max

Hondentrimsalon De Max, gelegen aan de Bruno Renardstraat 19 in Breda, is een van de beste salons in de stad. Met een beoordeling van 4,8 sterren op basis van 45 klanten, kun je erop vertrouwen dat jouw hond hier in goede handen is.

Hondentrimsalon Peter Rijswijk

Hondentrimsalon Peter Rijswijk, gevestigd aan de Speelhuislaan 54, heeft een beoordeling van 4,2 sterren door 55 tevreden bezoekers. Bij deze salon kun je rekenen op professionele verzorging voor jouw trouwe viervoeter.

Trimsalon Wilma van der Meijs

Trimsalon Wilma van der Meijs, gelegen aan de Somerweide 7, heeft een uitstekende beoordeling van 5,0 sterren op basis van 28 klanten. Met jarenlange ervaring en liefde voor honden zorgt Wilma voor een professionele en verzorgde trimbehandeling.

Hondentrimsalon Corrie van Gils

Hondentrimsalon Corrie van Gils, te vinden aan de Bergslagen 15, heeft een beoordeling van 4,9 sterren van 29 klanten. Hier kun je terecht voor deskundige trimbehandelingen en persoonlijke aandacht voor je hond.

Hondentrimsalon Fur Sure

Hondentrimsalon Fur Sure, gevestigd aan de Terheijdenseweg 225, heeft een beoordeling van 4,9 sterren van 11 klanten. Met oog voor detail en een passie voor honden zorgt deze salon voor een professionele trimervaring.

Trimsalon Furry Tails

Trimsalon Furry Tails, met een perfecte beoordeling van 5,0 sterren van 15 klanten, is gelegen aan de Struyckenstraat 89. Hier kun je rekenen op hoogwaardige trimbehandelingen en een vriendelijke service.

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

Naast Breda zijn er ook goede hondentrimsalons te vinden in andere steden en dorpen. Als je benieuwd bent naar hondentrimsalons in omliggende plaatsen, kun je hoogstwaarschijnlijk terecht op Allehondentrimsalons.nl.

Ons team werkt dagelijks aan het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen op Allehondentrimsalons.nl. We streven er ook naar om de informatie over de hondentrimsalons op onze website up-to-date te houden. Mocht er bijvoorbeeld een hondentrimsalon in Breda ontbreken of klopt er iets niet, dan stellen we het op prijs als je ons daarvan op de hoogte stelt via e-mail: [email protected]

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?