Dylan posted 4 maanden ago

5 hondentrimsalons in Tilburg

5 hondentrimsalons in tilburg

De beste hondentrimsalons in Tilburg

Als hondenliefhebber in Tilburg wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste hondentrimsalons in de stad. Deze salons worden hoog gewaardeerd door tevreden klanten en bieden professionele verzorging voor jouw geliefde hond. Neem een kijkje en maak een afspraak!

Hondentrimsalon Does Tilburg

Hondentrimsalon Does Tilburg, gevestigd aan het Besterdplein 6, heeft een uitstekende beoordeling van 4,8 sterren op basis van 32 klanten. Hier ben je verzekerd van kwalitatieve trimbehandelingen en persoonlijke aandacht voor je hond.

Trimsalon Scoobie

Trimsalon Scoobie, te vinden aan het Textielplein 9, wordt gewaardeerd met 4,7 sterren door 54 tevreden klanten. Bij deze salon kun je rekenen op ervaren trimmers die met zorg en passie je hond verzorgen.

Trimsalon Doggies by Diana

Trimsalon Doggies by Diana, met een beoordeling van 4,8 sterren van 20 klanten, is gevestigd aan de Laarstraat 25. Diana staat bekend om haar deskundigheid en liefdevolle benadering van honden tijdens de trimbehandeling.

Idefix Trimsalon

Idefix Trimsalon, gelegen aan het Arthur van Schendelpark 35, heeft een waardering van 4,6 sterren van 40 klanten. Hier kun je terecht voor professionele trimbehandelingen en een persoonlijke aanpak voor je hond.

Trimsalon Noord

Trimsalon Noord, aan de Vermeulenstraat 55, scoort een indrukwekkende 4,8 sterren van 20 klanten. Deze salon staat bekend om haar vakkundige trimmers en uitstekende verzorging van je hond.

Ontdek de beste hondentrimsalons in Tilburg en geef je hond de verzorging die hij verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij een van deze hoog gewaardeerde salons en geniet van een tevreden en stralende hond!

Hondentrimsalons in andere steden en dorpen

Naast Tilburg zijn er ook goede hondentrimsalons te vinden in andere steden en dorpen. Als je benieuwd bent naar hondentrimsalons in omliggende plaatsen, kun je hoogstwaarschijnlijk terecht op Allehondentrimsalons.nl.

Ons team werkt dagelijks aan het toevoegen van nieuwe Nederlandse plaatsen op Allehondentrimsalons.nl. We streven er ook naar om de informatie over de hondentrimsalons op onze website up-to-date te houden. Mocht er bijvoorbeeld een hondentrimsalon in Tilburg ontbreken of kloppen de openingstijden niet, dan stellen we het op prijs als je ons daarvan op de hoogte stelt via e-mail: [email protected]

Misschien ook interessant?

Bekijk de trimsalons!

©2023 Label111.nl — All rights reserved | Algemene VoorwaardenPrivacybeleidBulletjournal kopen?